PEPCO

TÖBBET KEVESEBBÉRT… MINDEN NAP

Nyitva tartás

H-Szo: 9-20, V: 9-19

Kontakt:

ugyfelszolgalat@pepco.hu

Ruházati és háztartási eszközöket forgalmazó diszkont láncként, a legalacsonyabb áron kínálunk ruházatot az egész családnak, valamint háztartási és dekorációs termékeket az otthonodba. Nálunk mindent megtalálsz, amire szüksége lehet családodnak. Lengyelországban több mint egy évtizede jelen vagyunk, és üzleteink száma folyamatosan növekszik. Mára már a legnépszerűbb ruházati, valamint dekorációs termék üzletlánccá nőttük ki magunkat. Sikerünk embereinknek és elkötelezettségüknek köszönhető.

Az európai PEPCO hálózat több, mint 7000 embert foglalkoztat, akikből több, mint 450 a poznańi központban dolgozik, és 400 fő a terjesztésben. A jelenlegi alkalmazottak között még vannak olyanok, akik 1999-ben, néhány tízfős csapatban kezdték fejleszteni cégünket. Többek között ezért sikerül a tevékenységünk mértéke ellenére is megőrizni a családias, nyitott légkört.

A Pepco a vásárlók és a piaci szakértők által az egyik legjobbra értékelt márka. Ez köszönhető a boltjainkba látogató vásárlók millióinak, valamint a minőséget, népszerűséget, bizalmat és hírnevet elismerő szakmai díjaknak és kitüntetéseknek. Büszkék vagyunk minden dicséretre, ezek további fejlődésre ösztönöznek minket a vásárlóink és dolgozóink érdekében.