EUROFAMILY

FELELŐSEK VAGYUNK EGYMÁSÉRT

Nyitva tartás

H-Szo: 8-20, V: 9-16

Kontakt:

(20) 241-0766

Az EuroFamily nem jött volna létre egy ajkai testvérpár nélkül, akik mertek nagyot álmodni, és véghez is vitték a terveiket. Egy olyan hálózatot szerettek volna létrehozni, ami a haszon helyett elsődlegesen a hasznosságot tűzi zászlajára, és nap mint nap azért dolgozik, hogy segítse a környezetében élőket. Vállalatunk ma is arra törekszik, hogy a lehető legjobb életminőséghez szükséges termékeket minél több család számára elérhetővé tegye, ezért a kedvező árakhoz ragaszkodunk ma is, épp úgy, mint a kezdetekkor.

Az első…
EuroFamily Üzlet Várpalotán nyitotta meg kapuit 2004-ben

Hazatértünk…
2005 decemberében végre Ajkán is megnyitottuk üzletünket, amelyet 2007-ben 500 négyzetméteresre bővítettünk.

Vállalatunk életében szintén mérföldkőnek számított, amikor 2008 novemberében egy népszerű bevásárlóközpontban is helyet kaptunk: a veszprémi Stop-Shopban azóta is szeretettel várjuk vásárlóinkat.

Ahol most tartunk…
Jelenleg 45 EuroFamily üzletünk működik széles áruválasztékkal, kedvező árakkal és közel 700 elkötelezett munkatárssal biztosítva az élményszámba menő bevásárlás lehetőségét.

Termékeink között megtalálható a háztartási vegyi áruk, a kozmetikai cikkek, a papíráruk, édességek és ajándéktárgyak széles választéka – de kínálatunkat a vásárlói igényekhez igazodva igyekszünk folyamatosan bővíteni.

És amerre haladunk…
Mindannyiunk számára vevőink elégedettsége a legfontosabb.

Emellett hiszünk a közösség teremtő erejében: abban, hogy azokról is felelősséggel kell gondolkodnunk és gondoskodnunk, akik nehezebb anyagi körülmények között élnek.

Ma már – komoly küldetéstudattal – elsősorban őértük terjeszkedünk. Hiszünk abban is, hogy vállalatunk sikeréhez a munkatársak elkötelezettsége, pozitív hozzáállása, közös sikerbe vetett hite is hozzájárul. Munkavállalóink számára így stabil és hosszú távú munkalehetőséget kínálunk, mert sikereket elérni csak közösen lehet.

Mottónk…
A legnagyszerűbb dolog amit tehetsz, hogy igent mondasz minden egyes pillanatodra. Napról napra úgy élsz, hogy a világ lenyűgöz, elvarázsol, és csodába ejt, s ezért folyamatosan hálát érzel.

Felelősek vagyunk egymásért.

.